Photoshoot

IMG_2162Så er vi næsten i mål, møblerne er bygget færdige og der skal laves fine billeder i fladt lys. Resultatet kan ses på forsiden under projekter – Gro.

 

Ben og læder

IMG_2153Så lykkedes det endeligt at blive færdig med læderarbejdet. Det krævede en del forsøg inden jeg gik turde starte på det rigtige sæde. Mennn…. selvfølgeligt gik det alligevel galt, jeg fik stukket den ene side af læderet ned i for varmt vand, med det resultat at det krøb og blev mørkt og hårdt.

Stroppen omkring “bøjlen”  gik smertefrit.

IMG_2154

 

 

En skammel bliver til

IMG_2108Skallerne er begyndt at få form og blive til skammeler. Jeg har lavet to skaller, så jeg til præsentationen nemt vil kunne vise de tre forskellige måder stolen kan bruges. Næste skridt er at få ben og bøjle på.

CNC og formspænd

IMG_2082

Fra mit semester på snedkerskolen havde jeg stiftet bekendskab med formspænding. Tynde lag af finer med lim imellem presset ned over en form.

Positiv formen lavede jeg på CNC fræseren, jeg fik på den måde 24 helt ens stykker jeg kunne lime sammen.

Selve limningen foregik i en vakuum-pose. Jeg kunne bruge suget fra CNC fræseren til at suge luften ud af posen og holde fineren på plads.

IMG_2099

IMG_2096

 

FSC konkurrence – En børnestol

IMG_2058

Semestrets første opgave var FSC konkurrence 2014. I sommer var jeg forbi Design Museum Danmark hvor jeg bl.a. så Peters stol, en stol Wegner lavede til Børge Mogensens søn peter i dåbsgave. Da jeg senere på sommeren fik at vide at min bror skulle have barn, poppede historien igen op. Og blev udgangspunktet for min designproces.

IMG_2062

 

Tent London

IMG_2012 (1)I London var vi på messen Tent London hvor en masse forskellige designere, producenter og ambassader kom for at vise deres produkter frem. Sidste års studerende fra Studio Design og Studio MAD havde også en udstilling, i det game pakhus i East London. Her et billede fra den norske udstilling hvor en designer har leget med laser indgravering på en MDF.

Studietur til London

IMG_1977Semestret startede med en studietur til London Design Week. Hurtigt købtebilletter. Tidligt op – ned til bussen – ud til den brune lufthavn i Tirstrup – og med Ryan til London Stansted.

Nøglen til lufthavnen skulle findes i den lokale pizza pusher. Og efter at have været inde i tre-fire forskellige opgange, lykkedes det endeligt at finde lejeligheden med udsigt over Hammersmith.